Toplu SMS ile İşletmenize Değer Katın

Toplu SMS ile işletmenize değer katın, kampanyalarınız ve ürünlerinizin tanıtımlarını geniş kesimlere ulaştırın. Toplu SMS bugün, işletmelerin en çok tercih ettiği sistemlerden biridir. Bu sistem sayesinde veritabanındaki birçok numaraya aynı anda veya aralıklı olarak SMS gönderilebilir. Müşterilerinizin doğum gününü kutlayabilir, bayram gibi özel günlerde toplu SMS gönderebilirsiniz. Bu sayede hem toplu SMS ile işletmenize değer katın, hem de oldukça basit bir teknikte firmanızın tanıtımını yapın.

İşletmeler Neden Toplu SMS Kullanmalı?

İşletmeler, ürünlerini ve hizmetlerini tanıtabilmek adına geçmişten bu yana birçok tekniği kullanmıştır. Müşterileri kapılarına giderek bilgilendirme süreçlerinden günümüzde farklı gelişmeler olduğu için reklamcılık sektöründe de değişmeler kaydedildi. Artık her işletme, müşterilerine bilgi vermek veya reklamını yapmak için dijital kanalları kullanıyor. Cep telefonlarınızı hayatımızın her anına dahil olduğu için en makul yollardan biri müşterilere SMS göndermektedir.

Toplu SMS hizmeti, sadece büyük işletmeler değil, hemen her işletme tarafından kullanılabilir. Sadece gerekli izinlerin alınması, İYS sistemine kayıt olunması gerekmektedir. Bu süreçlerde Foniva adresinden yardım alabileceğiniz gibi son derece profesyonel toplu SMS hizmeti de alabilirsiniz.

İşletmelere sağladığı katkıların başında dijital reklam yapmak yer alabilir. İşletmeler için toplu SMS müşterilerine hizmetlerini tanıtmak için avantajlıdır. Beraberinde müşterilerinize doğum günlerinde mesaj gönderebilir, firmanızı hatırlatabilir ve birebir hizmet sağlayarak iyi bir intiba yaratabilirsiniz. Foniva’dan alabileceğiniz toplu SMS ile işletmenize değer katın, müşterilerinizde daha iyi izlenimler yaratın.

Toplu SMS ile Reklam Gönderme

Toplu SMS, firmaların reklamlarını yapabilmeleri için en seçeneklerden biridir. Günümüzde örneğine yaygın olarak rastladığımız E-ticaret siteleri, indirim günleri için geniş kesimlere SMS gönderir. Belirli zamanlarda düzenlenecek indirimler için sıklıkla mesaj gönderilir, indirim başladığı andan itibaren müşteri bilgilendirilir. Haliyle müşteriler, alışveriş yapma düşüncesi olmasa da sitelere bakmakta, ilgilerini çeken ürünleri satın almaya başlamaktadır.

Toplu SMS ile reklam yapılmasında herhangi bir sakınca olmasa da yasal süreçlerin takip edilmesi ve İYS sistemine kayıt olunması gerekir. Daha sonra veritabanındaki tüm operatörler için SMS gönderilebilir. SMS içerikleri, tamamen işletmelerin tanıtımlarını iyi şekilde yansıtacak şekilde hazırlanır. Mesaj içeriğinde ürün ve hizmetlere teşvik edici cümleler kullanılır.

Reklamlarınızı dijital cihazlar üzerinden yapmanız, her kesime hitap etmenize imkan tanır. Yaşlı insanlar sosyal medya kullanmayabiliyorken, SMS bildirimleri tüm insanlar tarafından görülmektedir. Yaş skalasına takılmadan istediğiniz insanlara kolaylıkla firmanızı tanıtabilirsiniz. Sadece hedef kitleniz değil, büyük bir kesim firmanızı tanır ve satış hacminiz büyür.

Toplu SMS Hizmeti Nasıl Kullanılır?

Toplu SMS hizmetlerinin kullanılması için hizmet veren firmalar vardır. Bu firmalar, anlaşmalı operatörler üzerinden geniş kitlelere SMS gönderilmesi için bir sistem kullanır. Sektörün öncülerinden olan Foniva’dan hizmet alarak toplu SMS ile işletmenize değer katın!