Sanal Santral Sistemleri Kullanımının Önemi

Sanal Santral Sistemleri kullanımının önemi giderek daha çok anlaşılırken birçok işletme bu sistemleri kullanmaya başlamıştır. Sanal santral sistemi, geleneksel santral sistemlerinden farklı olarak internete bağlı şekilde çalışır. Yani internet olan her yerde sistemi kullanabilirsiniz. Aramaların yanıtsız kalmaması adına bu sistemlerin kullanılması büyük önem taşır. Her müşterinin çağrısına yanıt verebilir, telesekreter aracılığı ile bilgi ve kampanyalarınızı sunabilirsiniz. Sanal Santral Sistemleri kullanımının önemi arasında sayılabilecek önemli etkenlerden diğeri ise maliyetlerinin son derece düşük olmasıdır.

Sanal Santral Sistemleri Nedir?

Geçmişte işletmeler eski tip fiziksel santralleri kullanmakta, son derece kısıtlı çağrılara yanıt verebilmekteydi. Yeni nesil santral sistemi, bu sorunları ortadan kaldıran, birden çok müşteriye yanıt verilmesini sağlayan bir çözümdür. Sanal Santral sistemi, temel olarak fiziksel santrallerle benzerlik gösterir ancak internet tabanlıdır. Bu nedenle sadece internet bağlantısı olan alanlarda kullanılabilir, sistemi kullanacak işletmelerin hızı yüksek bir internete sahip olması gerekir.

Sanal santral sistemleri hizmetinden yararlanmak için tercih edebileceğiniz farklı firmalar bulunur. Foniva, bu alanda uzun zamandır faaliyet göstermekte, müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır. Hizmet almak istediğinizde bağlantı doğrudan sağlanır, işletmelerde sistemi kullanmaya anında başlayabilir. Kurulum süreci ve ücreti gibi uğraş gerektiren süreçler bu sistemlerde yoktur. Sağlamış olduğu birçok avantaj olduğu için Sanal Santral Sistemleri kullanımının önemi günümüzde yadsınamayacak kadar fazladır.

Sanal Santral Sistemlerinin Avantajları

Sanal santral sistemi avantajları işletmelerin sorumluluklarını büyük ölçüde hafifleten olanaklardır. Sağlamış olduğu başlıca avantajlar şu şekilde sıralanabilir;

  • Bakım maliyeti yoktur, genişletmek için ek karta gerek duyulmaz.
  • 0850’li numaralar veya coğrafi voip numaralar ile kullanılabilir.
  • Yeni teknolojik gelişmelerle birlikte güncellendiği için hızla gelişen bir sistemdir.
  • Santral senaryoları geliştirilebilir, sesli karşılama robotları ile müşterilere istenen tüm bilgiler aktarılabilir.
  • Esnek kullanım sağladığı için bir merkeze bağlılık söz konusu değildir, internet olan her yerde kullanılması mümkündür.
  • Farklı şubeleri olan işletmeler, tüm işletmelerini tek numara çatısı altında kullanabilir.
  • Çağrı aktarma ve ücretsiz konuşma seçenekleri mevcuttur.
  • Fiziksel kurulum gerektirmediği için 1 dakika içerisinde sistem kullanılmaya başlar.
  • Yatırım maliyeti ödemenize gerek olmadığı gibi kurulum ve bakım ücretleri de yoktur.
  • Son derece güvenilir bir sistemdir ve uluslararası standartlarda güvenlik önlemleri alınmıştır.
  • E-ticaret platformlarına kolaylıkla entegre edilebilir, 3. Parti yazılımların tamamında kullanılabilir.
  • Konuşma maliyetlerine bakıldığında, fiziksel santrallere göre oldukça hesaplıdır.

Sanal Santral Sistemi Nasıl Kullanılır?

Sanal Santral, yakın tarihte hayatımıza giren, teknolojik gelişmelerle birlikte büyüme kaydeden bir hizmettir. Bu sistemin kullanılması için diğer santral sistemlerinde olduğu gibi kurulum yapılmasına gerek yoktur. Sadece internet bağlantısı yeterlidir. Foniva, Sanal Santral Sistemleri kullanımının önemi ve gerekliliğinin bilinci ile profesyonel hizmetler sunmakta, kurulum ve bakım ücreti gibi maliyetler ödemeden sisteme sahip olmanıza imkan tanımaktadır.