Sanal Santral Sistemleri

Sanal santral sistemleri, mağazalar, şirketler ya da şubeler gibi pek çok şubesi olan işyerleriniz olmazsa olmazıdır. Kurumsal yapı izleniminde sanal santra çok önemlidir.

Sanal santral sistemleri, kişilerin iş hayatlarında ya da özel hayatlarında iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sistemdir. Bu sistem internet tabanlı yeni nesil santral sistemi olarak tanımlanabilir. Ayrıca bu sistem “Bulut Santral” olarak da adlandırılıyor. İletişim açısından günümüzün olmazsa olmazıdır. Sanal santral sistemini kullanan kullanıcılar için ek teknolojik avantajları da sunmaktadır.

Sanal santral sistemleri, bulut tabanlı iletişim sistemi olarak belirtilebilir. İnternetin olduğu mekanlarda, evlerde ya da işyerlerinde kullanılan bir sistemdir. Hızlı entegrasyon ve yönetim açısından her geçen gün sanal santral kullanıcı sayısının arttığını da belirtmek isteriz. Sizler de sanal santral kullanarak işlerinize değer katabilirsiniz. Daha ekonomik fiyatlar da iletişim kurmanızı sağlayan bir sistemdir. Aynı zamanda şirketler arası, şubeler arası ya da mağazalar arasında sat ödeme yaparak iletişim kurmanızı sağlayan bir sistemdir. Bunun yanı sıra özel kullanım imkanı da bulunmaktadır. Bu kişinin tercihine göre değişkenlik göstermektedir.  Peki, sanal santral nedir?

Sanal Santral Nedir?

Öncelikle sanal santral, sayısı artan telefonların sabit ücretlerini düşürmeye yarayan ileri teknolojik bir sistemdir. Buna ek olarak belirtmek isteriz ki sanal santral, bulut santral olarak da adlandırılıyor.  Kullanıcıları için daha ekonomik ücretler de iletişim imkanı sunar. Günümüzde bulunan santrallerden farklı olarak kurulum için sizlerden ekstra bir ücret talep edilmez. Bulut santral için internetin olması yeterlidir. Eğer bulunduğunuz alanda internet varsa nerede olduğunuz pek de önemli değildir. Ayrıca sanal santral de mekan ve zaman kısıtlaması yoktur.

Sanal Santral Sistemi Özellikleri Nelerdir?

Sanal santral sistemi özellikleri konusu hakkında sizlere detaylı bilgiler vereceğiz. Öncelikle sanal santral, bulut sistemi olarak da tanımlanır. Günümüzde birden çok mağazası, şubesi veya firması olan kişilerin sabit ücret de şubeler arasında iletişim kurmasını sağlayan bir özelliktir. Şimdi sizlere bu sanal santral’in özellikleri anlatacağız.

1. Hangi ülkede olduğunuzun bir önemi yok. Sınırsız sayıda sanal santral kullanabilirsiniz.

2. Kendiniz için seçeceğiniz özel numaralar da aynı anda arayan 100 aramaya cevap vermenizi sağlayan bir hattır.

3. İşletmenizi tek bir hat üzerinden yöneterek görüşmeler yapmanızı sağlayan bir sistemdir.

4. Eğer sizleri arayan müşterilere zamanında cevap verilmezse ve operatörler meşgul ise “tahmini görüşmesi süresi …. dakikadır’’ şeklinde bant kaydı çıka. Ayrıca bu esnada bekleme sırasında müzik çalar.

5. İşletmeniz mesai saatleri dışında bir müşteri tarafından arandığında “Mesai saatleri dışındayız, lütfen …. saatleri arasında arayınız” şeklinde anons çıkar.

6. İşletmenizi arayan müşterilerinizin aramalarına cevap veremediğiniz durumda sanal santral sizler için çağrının kaydını yapar ve müşterilerin ses kaydı bırakmasını sağlar.

Sanal Santral Sistemleri Avantajları

Sanal santral sistemleri avantajları ile sizler de sabit ücret ödeyerek internetin olduğu mekanlar da kullanabilirsiniz. İşletmeniz gelen çağrılar için işletmenizde olma zorunluluğunuz yoktur. Dünya’nın neresinde olursanız olun başka bir telefon veya cep telefonu ile gelen çağrıları kabul edebilirsiniz. Bunun yanı sıra sabit hat giderlerinizden de kurtulmanızı yarayan bir sistemdir. Sanal santral öncesinde tek bir hat üzerinden sadece 1 arama yapılmaktaydı. Fakat sanal santral sistemi ile pek çok aramayı bekleterek kısa sürede yapabilirsiniz. Günümüzde sanal santral sayesinde gelen çağrıları sekreterin yaptığı görüşme gibi yapabilirsiniz. Aynı zamanda sanal santral sistemleri sayesinde anonsunuzu dinleterek müşterilerinize kaliteli bir hizmet sunabilirsiniz.